Advertisement

LUKISAN SEORANG BUDAK BERNILAI 8 JUTA (12 Gambar)

Advertisement
 Kerana Lukisannya, Budak Ini Peroleh Pendapatan RM 8 Juta seawal usia 10 tahun, budak ini sudah peroleh pendapatan RM8juta, sudah pasti korang berasa hairan akan kemahiran yang dimilikinya.

Beliau merupakan seorang prodigi lukisan Kieron Williamson kini telah memperolehi pendapatan sekitar RM7juta hingga ke RM8juta dari hasil jualan lukisannya. Kieron telah mula menunjukkan bakat melukis pada umur 5 tahun dan telah membuat beberapa pameran lukisan di sekitar bandar Norfolk di England dan telah menjual 23 buah lukisan pada harga £242,095 ( hampir RM1juta ) .

Kieron mula meminati bidang melukis seawal usia 6tahun. Pendapatannya yang tinggi membuatkan beliau semakin didorong ahli keluarganya kerana kehidupan mereka agak susah suatu ketika dahulu. Kini, Mereka sudahpun memiliki harta yang amat mewah dan kesenangan hidup atas bakat hebat ciptaan tuhan ini.

Kieron juga telah diberikan jolokan nama Mini Monet kerana bakat melukisnya dan duit dari hasil jualan lukisan itu diuruskan oleh ibu bapanya.Apa Komen Anda?

0 comments:

Post a Comment